Home Categorieën Books De EMDR sessies — Book

De EMDR sessies — Book

Van af het moment dat in 2017 de diagnose (posttraumatische stress stoornis) bij mij werd gesteld, ben ik mijn proces in , , foto's, filmpjes en gedichten gaan vastleggen. Omdat ik niet anders kan, en uit maatschappelijk noodzaak, heb ik de moed gepakt om me uit te uitspreken en mijn verhaal te vertellen.  Een van de projecten zijn ‘de -sessies‘, waar uit ik een aantal werken heb geselecteerd, en in een boek heb samengevoegd. Na een herstelperiode, ben ik de EMDR ingegaan bij Linda, mijn hoofdbehandelaar. Na elke sessie heb ik, wat tijdens de sessie naar boven kwam, getekend. Parallel aan de EMDR-sessies volgde ik de PMT (Psycho Motorische Training) bij Ton.
Lees hier meer over het project De EMDR-sessies .

Fotoboek specificaties
Vierkant L (21 x 21 cm, harde kaft)
Full colour
82 pagina's